Wij zijn in jaarlijks verlof van 5 tot en met 25 Juli

voorgerechten

Carpaccio van “Limousin” rund, rucola en oude Parmezaan 14

Quinoa-salade met mango, munt noten, babykreeft  19

Gebakken asperges, Konings krab, hummus van erwten en pittige kruidenboter  20

tortelinni, asperges sot l’y laisse, paddestoelen 16,5

Huisbereide garnaalkroketten 14,5

Romige kreeftensoep met Armagnac 12

Asperges op Vlaamse wijze of mousseline 14,5

Lentesalade met groene asperges, basilicum en burrata 14

hoofdgerechten

gebakken zeetong met één bijgerecht naar keuze 29

Tongreepjes met grijze garnalen en mousseline  29

Grietfilet, asperges, limoen en gerookte zalm 29

op vel gebakken roodbaars, asperges, lamsoor en dashi  25

Filet pure van “limousin” rund of Ierse rib eye met peperroom of bearnaise en één bijgerecht naar keuze  29

Kalfzwezerik, hoevekip, asperges, jus van champignons 30

“Limousin” liesstuk, tomatenrisotto, gegrilde courgette, compote van rode ui 25

Kalfskotelet “Milanaise” pistache, voorjaarsgroenten en jus met Pickles  27

Bijgerechten :
Sla mixte, spicy koolsla met jalapeno, tomatensla, witlloofsla met yoghurtdressing of warme groente van de dag

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang
alvast bedankt voor uw begrip