voorgerechten

Carpaccio van “Limousin” rund, rucola en oude Parmezaan 14

Gemarineerde Schotse zalm, wakame, asperges en sojadressing 14

Gebakken asperges, Konings krab, hummus van erwten en pittige kruidenboter  20

Ravioli met spinazie en ricotta, limoen en tijgergarnalen 15

Huisbereide garnaalkroketten 14,5

Romige kreeftensoep met Armagnac 12

Gebakken varkenswang, crème van jonge wortelen, peultjes en Madeira  15

Asperges op Vlaamse wijze of mousseline 14,5

Lentesalade met groene asperges, basilicum en burrata 14

hoofdgerechten

gebakken zeetong met één bijgerecht naar keuze 28

Tongreepjes met grijze garnalen en mousseline  28

Grietfilet, asperges, limoen en gerookte zalm 29

Filet van rogvleugel gevuld met kreeftenmousse, spinazie, limoen en chili  25

Filet pure van “limousin” rund of Ierse rib eye met peperroom of bearnaise en één bijgerecht naar keuze  29

Kalfzwezerik, hoevekip, asperges, jus van champignons 30

Hoevekip “de schorenaer” flan van erwtjes, asperges en pancetta  25

Kalfskotelet “Milanaise” pistache, voorjaarsgroenten en jus met Pickles  27

Bijgerechten :
Sla mixte, spicy koolsla met jalapeno, tomatensla, witlloofsla met yoghurtdressing of warme groente van de dag

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang
alvast bedankt voor uw begrip