voorgerechten

Carpaccio van “Limousin” rund, rucola en oude Parmezaan 14

Gemarineerde zalm “Gravlax” sorbet van limoen, salade van appel en koolrabi 14

Ravioli met bospaddestoelen en truffel 17

Huisbereide garnaalkroketten 14,5

Romige kreeftensoep met Armagnac 12

Tortelilini in brodo, gekonfijte eendenbout en bospaddestoelen 15

Wijngaardslakken, akkerzwammen, look en tuinkruiden 14

Gebakken Sint-Jakobsvruchten, zwarte pens, witloof en Rodenbach 16

gebakken ganzenlever, peertje en Williamine 16,5

hoofdgerechten

gebakken zeetong met één bijgerecht naar keuze 29

Tongreepjes met grijze garnalen en mousseline  29

Schelvishaasje, witte kool en jus van eekhoorntjesbrood 26

Grietfilet, witloof, bieslook en grijze garnalen 29

Filet pure van “limousin” rund of Ierse rib eye met peperroom of bearnaise en één bijgerecht naar keuze  29

Fazantenhaan op “Brabantse wijze ” of ” Fine Champagne”

Per 2 personen 32PP

Hazenfilet, knolselderpuree, peertje op rode wijn en poivrade sausje 29

Hertenfilet, savooikool, gember en veenbessen 31

Bijgerechten :
Sla mixte, spicy koolsla met jalapeno, witlloofsla met yoghurtdressing of warme groente van de dag

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang
alvast bedankt voor uw begrip