voorgerechten

Carpaccio van “Limousin” rund, rucola en oude Parmezaan 14

Ceviche van zeebaars, avocado, kumquat, crumble van kamut en tomaat 15

Pijlinktvis, gebakken mosselen, jonge spinazie, look en limoen  15

Risotto met bloemkool, tijgergarnaal en kalfszwezerik 19

Huisbereide garnaalkroketten 14,5

Romige kreeftensoep met Armagnac 12

Pasta met Zeeuwse mosselen, paprika, olijven en chorizo 15

gebakken ganzenlever mangochutney, tartaar van mango, crumble van peperkoek 16,5

hoofdgerechten

gebakken zeetong met één bijgerecht naar keuze 29

Tongreepjes met grijze garnalen en mousseline  29

Bouillabaisse op onze wijze 26

traag gegaarde Schotse zalm, Oosterse noedels, jus van garnalen en kokos 25

Filet pure van “limousin” rund of Ierse rib eye met peperroom of bearnaise en één bijgerecht naar keuze  29

Lamsbout, geglaceerde wortelen, crème van venkel en tomaat, tijm  26

Kalfsniertje “Café de Paris” jonge spinazie  26

Iberico varkenshaasje, aardappelmousseline, puree van paprika en courgette,

zomertruffel 26

Bijgerechten :
Sla mixte, spicy koolsla met jalapeno, tomatensla, witlloofsla met yoghurtdressing of warme groente van de dag

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang
alvast bedankt voor uw begrip