Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • Gemarineerde zalm “Gravlax” komkommer, appel, radijs
    18
  • 6 Zeeuwse oosterschelde creusen
    19
  • “Thai beef “ salade met mango en bavette van Limousin rund
    18
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    17
  • Huisbereide garnaalkroketten
    18
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Zeeuwse mosselen, rode curry, kokos, koriander
    18
  • Verse pasta “cacio e pepe”met salsiccia, girolles, truffel,
    19
  • Gebakken eendenlever, Porto, nectarine, rozemarijn
    23
  • Bordje secreto N°7
    24

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    38
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    38
  • Paling in’t groen
    35
  • Zeebaars, risotto van tomaat, courgette, chili
    34
  • Grietfilet, prei, mosselen, saffraan
    38
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    35
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Lamsnoot “Café de Paris”, ratatouille van boontjes, Paddestoelen
    33
  • Kalfslende, tomaat, basilicum, kappers, courgette, pasta
    33
  • Kalfszwezeriken, preiringen, champignons, jus van gevogelte
    35

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.