Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch
Onze kaart
Voorgerechten
-
Gemarineerde zallm, komkommer, dille, yoghurt €17
-
Ganzenleverpastei, compote van rode ui en abrikoos, Iberico ham €24
-
Huisbereide preskop, asperges, mosterddressing, waterkers €16
-
carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan €16
-
Huisbereide garnaalkroketten €16
-
Bisque van strandkrabben en garnalen €13
-
gegrilde zwaardvis, caponata, lamsoor €18
-
Gebakken eendenlever, peertje, Williamini €23
-
Asperges met gerookte zalm en mousseline €18
-
Asperges op Vlaamse wijze of mousseline €16
Hoofdgerechten
-
Gebakken Noordzee tong met bijgerecht €36
-
Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen €36
-
wilde zeebaars,geplette aardappel, courgette, limoen, chili €30
-
grietfilet, asperges, champagne, bieslook €36
-
zalmhaasje, asperges, pistache-pesto, verse pasta €30
-
Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes €34
-
Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes €34
-
Kalfszwezerik,peultjes, jonge wortel, salie €34
-
Lamsfilet asperges, rozemarijn, aardappelgratin €32
-
Filet van "canette" eend, mai-také, peterseliewortel, gember, erwtjes €31
Desserten
-
Glas dessertwijn €6
-
huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade €9
-
huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes €9
-
amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers €10
-
Crème brullée €9
-
Sabayon, Marsala, amarenakersen €10
-
Seizoenfruit, vanille-ijs €11
-
Assortiment gerijpte kazen €12
Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.