Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • tartaar van rund, akkerzwam, crème van bloemkool, zomertruffel
    17
  • Ganzenleverpastei, compote van rode ui en abrikoos, Iberico ham
    24
  • Zeeuwse mosselen, rode curry, kokos
    18
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    16
  • Huisbereide garnaalkroketten
    17
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Gefrituurde calamares, limoen, look
    19
  • Gebakken eendenlever, peertje, Williamini
    23
  • pasta met zwaardvis, kappers, pistache, kerstomaat
    19

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    36
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    36
  • Lotte, tomaten-risotto, venkel, lamsoor
    33
  • Grietfilet, jonge prei, girolles, zaadmosterd
    36
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Kalfszwezeriken, risotto met bloemkool en tijgergarnaal
    34
  • Lamsnoot, ratatoille van boontjes, pesto
    32
  • Hoevekip, coulis tomaat, pasta, panceta
    30

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.