Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • Carpaccio van “Limousin” rund, rucola en oude Parmezaan
    14
  • vitello tonato.
    14
  • Zeeuwse mosselen, gember, kokos, koriander
    14,5
  • Huisbereide garnaalkroketten
    14,5
  • Romige kreeftensoep met Armagnac
    12
  • tagliateli, paddestoelen, verse truffel
    16,5
  • risotto, bloemkool, tijgergarnaal en kalfzewerik
    18
  • Gebakken ganzenlever, peertje en Williamine
    16,5
  • couscous-salade met krab, humus van erwten, gerookte paling en appel
    16

Hoofdgerechten

  • Gebakken zeetong met één bijgerecht naar keuze
    29
  • Tongreepjes met grijze garnalen en mousseline
    29
  • Paling in't groen
    27
  • zeebaars, courgette, tomaat, vinaigrette met kappers en olijven
    25
  • Grietfilet, champagne, zeeuwse mosselen en knolselder
    29
  • Filet pure van “limousin” rund of Ierse rib eye met peperroom of bearnaise en één bijgerecht naar keuze
    29
  • liesstuk van wit-blauw rund, risotto met paddestoelen, broccoli en tijm
    25
  • Lamskroon, spinazie, eringi en verse truffel
    28
  • Kalfsniertje "café de paris" en boontjes
    26
  • risotto met bloemkool, tijgerganaal, kalfzwezerik
    31
  • Bijgerechten: Sla mixte, spicy koolsla met jalapeno, tomatensla of warme groente van de dag

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.