Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch
Onze kaart
Voorgerechten
-
Gemarineerde zallm " thai style", glasnoodles €17
-
Ganzenleverpastei, compote van rode ui en abrikoos, Iberico ham €24
-
6 Zeeuwse creusen natuur €19
-
carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan €16
-
Huisbereide garnaalkroketten €16
-
Bisque van strandkrabben en garnalen €13
-
Krokant gebakken varkenswang, witloof, pastinaak, "boscoli" €17
-
Gebakken eendenlever, peertje, Williamini €23
-
Bordje handgesneden Ibericobelotta pata negra '! maand gerijpt €24
Hoofdgerechten
-
Gebakken Noordzee tong met bijgerecht €36
-
Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen €36
-
wilde zeebaars, jonge spinazie, mosselen, saffraan, risotto €30
-
grietfilet, knolselder, eringi, zachte kerrie €36
-
Skreihaasje, groene kool, mosterd, puree van waterkers €29
-
Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes €34
-
Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes €34
-
Kalfszwezerik,bloemkool, pittige wortelcrème, gevogelte jus, tijm €34
-
Lamsfilet, spinazie, duxelle, oude porto, aardappelgratin €32
-
hoevekip" schorenaer", paddestoelen, pasta, verse truffel €30
-
Hertenfilet, witloof, gember, veenbessen €34
Desserten
-
Glas dessertwijn €6
-
huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade €9
-
huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes €9
-
amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers €10
-
Crème brullée €9
-
Sabayon, Marsala, amarenakersen €10
-
Seizoenfruit, vanille-ijs €11
-
Assortiment gerijpte kazen €12
Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.