Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • Carpaccio van “Limousin” rund, rucola en oude Parmezaan
    14
  • couscous-salade, kwartelboutjes en labneh
    14,5
  • Huisbereide garnaalkroketten
    14,5
  • Romige kreeftensoep met Armagnac
    12
  • Gebakken calamares en octopus, toamaat, kappers en olijven
    16
  • Gebakken ganzenlever, perzik, rozemarijn
    17
  • verse pasta met salsiccia, look en chilipeper
    14
  • Zeeuwse mosselen, mango keriie en kokos
    15

Hoofdgerechten

  • Gebakken zeetong met bijgerecht
    30
  • Tongreepjes met grijze garnalen en mousseline
    30
  • Zeewolf, venkel, Zeeuwse mosselen, sabayon met saffraan en Ricard
    26
  • Grietfilet, jonge prei, gerookte zalm en sausje van garnalen
    30
  • Filet pure van “limousin” rund met peperroom of bearnaise en bijgerecht
    29
  • Tagliata van zesrib Blonde d’Aquitaine ( 3 weken gerijpt)
    27
  • eendenorst, Chinese courgette en auergine, noedels en gember-honiongsaus
    26
  • Handgesneden steak tartaar met slaatje en frietjes
    24
  • Kalfzwezeriken, Hoevekip, risooto en champignons
    32
  • Bijgerechten: Sla mixte, spicy koolsla met jalapeno, tomatensla of warme groente van de dag

Desserten

  • Huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    8
  • Huisgedraaid vanille -ijs met caramel en Bresiliennenootjes
    8
  • Huisgedraaid vanille-ijs met aardbeien
    9,5
  • Crème brullée
    8
  • Sabayon met Marsala
    8,5
  • Vers fruit met vanille-ijs
    9,5
  • Dessert van het keuemenu
    8
  • Millefeuille met rood fruit en advocaat
    9,5
  • assortiment gerijpte kazen
    10
  • supplement slagroom
    1
  • Glas dessertwijn
    5

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.