Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    15
  • Huisbereide garnaalkroketten
    15,5
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Thaise groene papaya-salade, gelakt kippenspiesje
    16
  • Salade van jonge spinazie, oosterse dressing, pijlinktvis
    17
  • Zeeuwse mosselen, gember, chili, kokos
    16
  • Verse pasta, pistache-pesto, tijgergarnaal
    17

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    34
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    34
  • zeebaars, couscous met courgette en venkel, rode paprika, mosselen
    27
  • Tonijnsteak, verse lintpasta, pesto, coulis van tomaat
    29
  • grietfilet, prei, eringii, champagnesaus
    34
  • Filet pure van limousin rund of Ierse rib eye , peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • eendenborst, pittige wortelcrème, rode biet, Chinese kool,sausje met honing en groene peper
    27
  • Kalfszwezeriken,paddestoelen, kersen, rozemarijn
    33
  • lamskroon, zuiderse groenten, jus met Madeira en tijm
    29

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.