Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch
Onze kaart
Voorgerechten
-
tartaar van rund, akkerzwam, crème van bloemkool, zomertruffel €17
-
Ganzenleverpastei, compote van rode ui en abrikoos, Iberico ham €24
-
Zeeuwse mosselen, rode curry, kokos €18
-
carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan €16
-
Huisbereide garnaalkroketten €17
-
Bisque van strandkrabben en garnalen €13
-
Gefrituurde calamares, limoen, look €19
-
Gebakken eendenlever, peertje, Williamini €23
-
pasta met zwaardvis, kappers, pistache, kerstomaat €19
Hoofdgerechten
-
Gebakken Noordzee tong met bijgerecht €36
-
Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen €36
-
Lotte, tomaten-risotto, venkel, lamsoor €33
-
Grietfilet, jonge prei, girolles, zaadmosterd €36
-
Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes €34
-
Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes €34
-
Kalfszwezeriken, risotto met bloemkool en tijgergarnaal €34
-
Lamsnoot, ratatoille van boontjes, pesto €32
-
Hoevekip, coulis tomaat, pasta, panceta €30
Desserten
-
Glas dessertwijn €6
-
huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade €9
-
huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes €9
-
amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers €10
-
Crème brullée €9
-
Sabayon, Marsala, amarenakersen €10
-
Seizoenfruit, vanille-ijs €11
-
Assortiment gerijpte kazen €12
Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.