Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert, notenolie, pecorino, herfstslaatle
    17
  • Gemarineerde zalm "Gravlax"
    17
  • 6 Zeeuwse creusen natuur
    19
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    16
  • Huisbereide garnaalkroketten
    16
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Ravioli, bospaddestoelen, salieboter, verse truffel
    19
  • Gebakken eendenlever, peertje, Williamini
    23
  • Gebakken coquilles, risotto,knolselder, rommanesco
    21

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    36
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    36
  • wilde zeebaars, prei, chili, look, geplette aardappel met bosuitjes
    30
  • Kabeljauw, witloof, hoegaarden, grijze garnalen
    30
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Kalfszwezerik, witloof, peterseliewortel, Gouden Carolus
    34
  • Fazantenhaan "Fine champagne" of Brabantse wijze per 2 pers
    36
  • Hertenfilet, witloof, gember, veenbessen
    34
  • Roodpoot patrijs, appel, witloof, veenbessen
    29
  • Hazenrugfilet, peertje op rode wijn, knolselderpuree, poivradesausje
    33

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.