Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • Carpaccio van “Limousin” rund, rucola en oude Parmezaan
    14
  • Ceviche van makreel, quinoa-salade, avocado en koolrabi
    15
  • Huisbereide garnaalkroketten
    14,5
  • Romige kreeftensoep met Armagnac
    12
  • Linguine ale vongole
    16,5
  • Geakken sint-Jakosvruchten, jonge spinazie en limoen
    16,5
  • Gebakken ganzenlever, peertje en Williamine
    16,5
  • Gekonfijte eend, zoete aardappel, rode iet en feta
    15

Hoofdgerechten

  • Gebakken zeetong met één bijgerecht naar keuze
    29
  • Tongreepjes met grijze garnalen en mousseline
    29
  • skreihaasje, spitskool, linzen, garnaal-curry
    26
  • Grietfilet, witloof, gerookte zalm en Duvel
    29
  • Filet pure van “limousin” rund of Ierse rib eye met peperroom of bearnaise en één bijgerecht naar keuze
    29
  • Kalfskotelet "Milanaise" pistache en geglaceerde groentjes
    27
  • lamskroon, jonge spinazie, duxelle, truffelsaus
    28
  • Kalfszwezerik, wortel, sausje met tijm
    32
  • Bijgerechten: Sla mixte, spicy koolsla met jalapeno, tomatensla of warme groente van de dag

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.