Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • Carpaccio van “Limousin” rund, rucola en oude Parmezaan
    14
  • Gegrilde goudbrasem, gemarineerde venkel, lauwe dressing met kappers, olijven en chili
    14,5
  • Gebakken varkenswang, wortel, witloof, rode curry met kokos
    14
  • Huisbereide garnaalkroketten
    14,5
  • Romige kreeftensoep met Armagnac
    12
  • Verse pasta met tijgergarnaal en pistache-pesto
    16
  • Gebakken Sint-Jakobsvruchten, knolselder en gedroogde Parmaham
    16
  • 6 Zeeuwse holle oesters "Grevelingen"
    15
  • Gebakken ganzenlever, peertje en Williamine
    16,5

Hoofdgerechten

  • Gebakken zeetong met één bijgerecht naar keuze
    29
  • Tongreepjes met grijze garnalen en mousseline
    29
  • Koolvishaasje, risotto met pistache-pesto, limoen en groene asperges
    25
  • Grietfilet, witloof, bieslook en grijze garnalen
    29
  • Filet pure van “limousin” rund of Ierse rib eye met peperroom of bearnaise en één bijgerecht naar keuze
    29
  • Fazantenhaan op “Brabantse wijze ” of ” Fine Champagne”
    32
    Enkel per 2 personen
  • Lamsbout, couscous met wintergroenten, rozemarijn en graanmosterd
    25
  • Hertensteak met veenbessen, gekonfijte gember
    27
  • Kalfszwezeriken, hoevekip, risotto met paddestoelen en jus van gevogelte
    31
  • Bijgerechten: Sla mixte, spicy koolsla met jalapeno, witlloofsla met yoghurtdressing of warme groente van de dag

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.