Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch
Onze kaart
Voorgerechten
-
Carpaccio van hert, notenolie, pecorino, herfstslaatle €17
-
Gemarineerde zalm "Gravlax" €17
-
6 Zeeuwse creusen natuur €19
-
carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan €16
-
Huisbereide garnaalkroketten €16
-
Bisque van strandkrabben en garnalen €13
-
Ravioli, bospaddestoelen, salieboter, verse truffel €19
-
Gebakken eendenlever, peertje, Williamini €23
-
Gebakken coquilles, risotto,knolselder, rommanesco €21
Hoofdgerechten
-
Gebakken Noordzee tong met bijgerecht €36
-
Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen €36
-
wilde zeebaars, prei, chili, look, geplette aardappel met bosuitjes €30
-
Kabeljauw, witloof, hoegaarden, grijze garnalen €30
-
Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes €34
-
Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes €34
-
Kalfszwezerik, witloof, peterseliewortel, Gouden Carolus €34
-
Fazantenhaan "Fine champagne" of Brabantse wijze per 2 pers €36
-
Hertenfilet, witloof, gember, veenbessen €34
-
Roodpoot patrijs, appel, witloof, veenbessen €29
-
Hazenrugfilet, peertje op rode wijn, knolselderpuree, poivradesausje €33
Desserten
-
Glas dessertwijn €6
-
huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade €9
-
huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes €9
-
amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers €10
-
Crème brullée €9
-
Sabayon, Marsala, amarenakersen €10
-
Seizoenfruit, vanille-ijs €11
-
Assortiment gerijpte kazen €12
Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.