Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • Carpaccio van “Limousin” rund, rucola en oude Parmezaan
    14
  • gerookte filet d'Anvers, zuiderse groentensla, burrata
    15
  • Gebakken octopus, aardappel, olijfolie, kerstomaat, artisjok
    16
  • Huisbereide garnaalkroketten
    14,5
  • Romige kreeftensoep met Armagnac
    12
  • ravioli, tijgergarnaal, spinazie, limoen
    15
  • Asperges op vlaamse wijze
    14,5
  • asperges, tijgergarnaal, zeekraal, chili
    16
  • Gebakken ganzenlever, rabarber, peprkoek en Porto
    16,5

Hoofdgerechten

  • Gebakken zeetong met één bijgerecht naar keuze
    29
  • Tongreepjes met grijze garnalen en mousseline
    29
  • gebakken zalmlapje, pasta, pistache-amandel-pesto, limoen
    26
  • "Viennoise" van grietfilet, asperges , sinaas , basilicum
    29
  • Filet pure van “limousin” rund of Ierse rib eye met peperroom of bearnaise en één bijgerecht naar keuze
    29
  • Mechelse koekek, asperges, crème van erwten, Marsala
    26
  • Lamsfilet, asperges, tuinbonen en jus van eekhoorntjesbrood
    28
  • Kalfzwezeriken, eringii, kersen, rozemarijn
    31
  • Bijgerechten: Sla mixte, spicy koolsla met jalapeno, tomatensla of warme groente van de dag

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.