Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • Couscous-salade, Noordzeekrab, gerookte paling, hummus van erwten en groene appel
    18
  • Salade van oven-gegaarde asperges, "pulled porc", feta
    16
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    15
  • Huisbereide garnaalkroketten
    16
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Sint-Jakobsvruchten, shi-také, prei, gember, soja, chili, yuzu
    18
  • Ravioli, asperges, kreeftenvlees
    21
  • Asperges op Vlaamse wijze of mousseline
    15

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    34
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    34
  • Lotte, asperges, zeekraal, kerrie
    32
  • Wilde zeebaars, geplette aardappel, kerstomaat,chili, look, basilicum
    29
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • Txogitxu rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    38
  • Aradoa kip, crème van erwten, bloemkool, salie
    29
  • Lamskroon, asperges, tuinbonen, aardappelgratin
    32
  • Kalfszwezerik, jonge wortel, boemboe, gember
    34

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.