Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch
Onze kaart
Voorgerechten
-
Couscous-salade, Noordzeekrab, gerookte paling, hummus van erwten en groene appel €18
-
Salade van oven-gegaarde asperges, "pulled porc", feta €16
-
carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan €15
-
Huisbereide garnaalkroketten €16
-
Bisque van strandkrabben en garnalen €13
-
Sint-Jakobsvruchten, shi-také, prei, gember, soja, chili, yuzu €18
-
Ravioli, asperges, kreeftenvlees €21
-
Asperges op Vlaamse wijze of mousseline €15
Hoofdgerechten
-
Gebakken Noordzee tong met bijgerecht €34
-
Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen €34
-
Lotte, asperges, zeekraal, kerrie €32
-
Wilde zeebaars, geplette aardappel, kerstomaat,chili, look, basilicum €29
-
Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes €34
-
Txogitxu rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes €38
-
Aradoa kip, crème van erwten, bloemkool, salie €29
-
Lamskroon, asperges, tuinbonen, aardappelgratin €32
-
Kalfszwezerik, jonge wortel, boemboe, gember €34
Desserten
-
Glas dessertwijn €6
-
huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade €9
-
huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes €9
-
amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers €10
-
Crème brullée €9
-
Sabayon, Marsala, amarenakersen €10
-
Seizoenfruit, vanille-ijs €11
-
Assortiment gerijpte kazen €12
Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.