Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    15
  • Huisbereide garnaalkroketten
    15,5
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • gerookte paling en makreel, aardappel, appel, rode biet
    15
  • kroketje van varkenswang, witloof, pastinaak, boscoli
    15,5,5
  • Verse pasta, tijgergarnalen, pistache-pesto
    16
  • 6 Zeeuwse creusen grevelingen natuur
    18
  • gebakken ganzenlever, peertje en Williamine
    18

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    32
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    32
  • grietfilet, schorseneren, gerookte zalm
    32
  • Zeeaars, jonge spinazie, scheermessen, look en chili
    27
  • Filet pure van limousin rund of Ierse rib eye , peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    32
  • Lamsfilet, spinazie, duxelle, oude Porto
    29
  • Hazenfilet, knolselderpuree, peertje op rode wijn
    31
  • hindefilet, witloof, gember, veenbessen
    32
  • Fazantenhaan "Fine champagne" of op Brabantse wijze (per 2 pers.)
    33pp

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Tartelette, ganache, caramel, passievrucht
    10
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.