Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • zes Zeeuwse oosterschelde creusen
    18
  • tataki van tonijn, Japanse noodles-salade
    17
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    15
  • Huisbereide garnaalkroketten
    16
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Lauwe zalm, witloof, roze peper, bieslook
    16
  • Wildravioli, akkerzwammen, salie, ossenstaart
    17
  • Lauwe linzensalade, octopus, kruidendressing, youghurt
    17
  • gebakken Sint-Jakobsvruchten, risotto, bloemkool
    17
  • Verse pasta, salsiccia, salie, girolles
    17

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    34
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    34
  • lenghaasje, witte kool, saus van eekhoorntjesbrood
    27
  • grietfilet, knolselder, girolles, champagnesaus
    34
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • Xgogitxu rib-eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    38
  • Hertenfilet, witloof, gember, veenbessen
    32
  • Fazantenhaan op Brabantse wijze of Fine champagne
    34pp
  • Hazenrugfilet, peertje op rode wijn, knolselderpuree, poivrade sausje
    31
  • Roodpoot patrijs, appel, witloof, veenbessen
    28

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.