inlichtingen afhaal vanaf 30 oktober
af te halen op vrijdag, zaterdag van 17:00 tot 19:00 en zondag van 12:00 tot 13.30 en van 17:00 tot 19:00

bestellen tot vrijdag 20:00 voor zaterdag en zondag

tot donderdag 20:00 voor vrijdag voor de menu's

aangeboden last minute bestellen de dag voordien tot 20:00

Menu vanaf 22 januari

gerechten zijn ook individueel te verkrijgen, prijs tussen haakjes

€35

****

Gemarineerd Schotse zalm "Gravlax" komkommer, quinoa  (€ 12)

of

Vitello tonato (€11)

of

Gebakken varkenswang, witloof, pastinaak, kriekbier (€12)

*****

Eendenborst, witte kool, sinaas, gebakken noodles (€21)

of

Grietfilet, schorseneren, romanesco, parmesan  (€24)

*****

Cheescake(€6)

of

huisbereide miserable , crème van mandarijn( €6)

Last minute gerechten

Bisque van strandkrabben en garnalen met garnituur € 8 per 1/2 L

Ganzenleverpastei, gekarameliseerde appel, mangochutney en rozijnenroodje € 15

 

  • Rundtong in Madeirasaus  € 17
  • Ossobucco Milanese met Pasta € 21
  • Rigatoni boscaiola € 14
  • Deze drie gerechten kunnen de dag zelf nog besteld worden zolang de voorraad strekt

Tongreepjes garnaal-curry, gewokte groenten € 26

verse pasta met tijgergarnalen en pistache-amandelpesto

€ 12 / 19

Kaasbordje € 8

Vanille-ijs per L € 8

Grts
Dimi & Kristel