inlichtingen afhaal vanaf 30 oktober
af te halen op vrijdag, zaterdag van 17:00 tot 19:00 en zondag van 12:00 tot 13.30 en van 17:00 tot 19:00

bestellen tot vrijdag 20:00 voor zaterdag en zondag

tot donderdag 20:00 voor vrijdag voor de menu's

aangeboden last minute bestellen de dag voordien tot 20:00

Menu vanaf 26 februari

*****

gerechten zijn ook individueel te verkrijgen, prijs tussen haakjes

€35

****

Rundcarpaccio, truffel-mayo, oude parmesan, rucola € 12

of

Gerookte paling en zalm, aardappel, groene appel, mierikswortel €12

of

Gemarineerde ontbeende kippenbout, oosterse salade €11

of

vitello tonato €11

*****

"Brasvar" varkenshaasje, witloof, zilveruitjes en Gouden Carolus (€21)

of

Zeebaars, puree met  chorizo en lente-ui, chili en limoen €21

of

lamsbout, asperges, gratin aardappelen €23

*****

mousse van mascarpone en advocaat, aardbeien  €6

 

 

 

 

Last minute gerechten

Vitello tonato (€11)

Bisque van strandkrabben en garnalen met garnituur € 8 per 1/2 L

Ganzenleverpastei, gekarameliseerde appel, mangochutney en rozijnenroodje € 15

Tongreepjes garnaal-curry, gewokte groenten € 26

Kalf zesrib, asperges, gratin aardappelen, rozemarijn € 25

Ossobuco "milanese" met pasta € 21

Filet pure, witloof, zilveruitjes, Gouden Carolus, gratin aardappelen  € 26

verse pasta met tijgergarnalen en pistache-amandelpesto € 12/19

Rigatoni boscaiola (champignons,pancetta, salie, Bolognaise) €14

Zuurkoolschotel met Riesling  € 16

Kaasbordje € 8

Vanille-ijs per L € 8

Grts
Dimi & Kristel