Voorgerechten

  • Tataki van tonijn, quinoa salade, avocado, pico de gallo
    20
  • 6 Zeeuwse oosterschelde creusen
    19
  • Tartaar van zeebaars, mango, komkommer, chili, limoen, koriander
    19
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    17
  • Huisbereide garnaalkroketten
    18
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Gemarineerde kippendij, sweet chili, wortel-gember crème, Chineese aubergine
    18
  • Verse pasta “cacio e pepe”met salsiccia, girolles, truffel,
    19
  • Gebakken eendenlever, Porto, nectarine, rozemarijn
    23
  • Bordje secreto N°7
    24

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    38
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    38
  • Paling in’t groen
    35
  • Filet van heek, spinazie, Laksa curry
    34
  • Grietfilet, prei, mosselen, saffraan
    38
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    35
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Iberico varkenshaasje, truffel-aardappel, Zuiderse groenten, honing-tijm sausje
    32
  • Kalfslende, tomaat, basilicum, kappers, courgette, pasta
    33
  • Kalfszwezeriken, preiringen, champignons, jus van gevogelte
    35

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12