Voorgerechten

  • Gemarineerde zallm " thai style", glasnoodles
    17
  • Ganzenleverpastei, compote van rode ui en abrikoos, Iberico ham
    24
  • 6 Zeeuwse creusen natuur
    19
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    16
  • Huisbereide garnaalkroketten
    16
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Krokant gebakken varkenswang, witloof, pastinaak, "boscoli"
    17
  • Gebakken eendenlever, peertje, Williamini
    23
  • Bordje handgesneden Ibericobelotta pata negra '! maand gerijpt
    24

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    36
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    36
  • wilde zeebaars, jonge spinazie, mosselen, saffraan, risotto
    30
  • grietfilet, knolselder, eringi, zachte kerrie
    36
  • Skreihaasje, groene kool, mosterd, puree van waterkers
    29
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Kalfszwezerik,bloemkool, pittige wortelcrème, gevogelte jus, tijm
    34
  • Lamsfilet, spinazie, duxelle, oude porto, aardappelgratin
    32
  • hoevekip" schorenaer", paddestoelen, pasta, verse truffel
    30
  • Hertenfilet, witloof, gember, veenbessen
    34

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12