Voorgerechten

  • Tataki van Schotse zalm, groentenoodles, sesam, hoisin
    17
  • 6 Zeeuwse creusen natuur
    19
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    16
  • Huisbereide garnaalkroketten
    16
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Zoete aardappel, pulled beef, rode biet, feta
    17
  • Gyoza met tijgergarnaal, tom yam, crispy pinda's
    18
  • Gebakken coquilles, risotto, champignons, verse truffel
    21

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    36
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    36
  • wilde zeebaars, risotto, jonge spinazie, Zeeuwse mosselen
    30
  • Grietfilet, knolselder, eringii, aardpeer
    34
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Kalfszwezerik, witloof, peterseliewortel, Gouden Carolus
    34
  • Krokant gebakken varkenswang, crème van wortel, knolgroenten, gekonfijte gember
    29
  • Lamsnoot, butternut, shiitake, gnocchi, gorgonzola
    30

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12