Voorgerechten

  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    15
  • Huisbereide garnaalkroketten
    15,5
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Goujonettes van tongschar, asperges, basilicum, sinaasappel
    16
  • Gekonfijte ganzenbout, zoete aardappel, rode biet, feta
    15
  • Gemarineerde asperges, Baskische schapenkaas en Ibericoham
    18
  • Asperges met mousseline of Vlaamse wijze ( supplement gerookte zalm € 4)
    15
  • gebakken ganzenlever, gecarameliseerde appel, rabarber, oude porto, peperkoek
    19
  • tagliatelli, salsiccia, chili, salie en kerstomaat
    16

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    34
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    34
  • roodbaars, asperges, lamsoor, limoen
    27
  • paling in't groen
    30
  • grietfilet, prei, garnaal-curry, eringii
    34
  • Filet pure van limousin rund of Ierse rib eye , peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • Lamsbout, asperges, rozemarijn,look
    27
  • Kalfszwezeriken, asperges, salie
    33
  • Mechelse koekoek,zalf van wortel, venkel, artisjok, Marsala
    27

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12