Voorgerechten
-
zes Zeeuwse oosterschelde creusen €18
-
Vitello tonato €16
-
carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan €15
-
Huisbereide garnaalkroketten €16
-
Bisque van strandkrabben en garnalen €13
-
Kort gebakken Schotse zalm, zwarte look, schorseneren, jus van strandkrabben €17
-
Tagliolini, parmaham, talegio, verse truffel €19
-
Octopus, aardappel, gerookte paprika, lookolie €18
-
Verse pasta, salsiccia, salie, girolles €17
-
Spicy chicken gyoza, tom kha kai €17
Hoofdgerechten
-
Gebakken Noordzee tong met bijgerecht €34
-
Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen €34
-
filet van rogvleugel, jonge spinazie, puree van waterkers, kappers €28
-
grietfilet, Zeeuwse mosselen, witte kool €34
-
Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes €34
-
Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes €34
-
Kalfskotelet "Milanese" pistache, rozemarijn, verse pasta, pizaiola €29
-
Iberico varkenshaasje, peterseliewortel, witloof, tijm-honing sausje €28
-
Kalfszwezerik, hoevekip, champignons, jus van gevogelte €32
Desserten
-
Glas dessertwijn €6
-
huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade €9
-
huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes €9
-
amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers €10
-
Crème brullée €9
-
Sabayon, Marsala, amarenakersen €10
-
Seizoenfruit, vanille-ijs €11
-
Assortiment gerijpte kazen €12