Voorgerechten

  • zes Zeeuwse oosterschelde creusen
    18
  • Vitello tonato
    16
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    15
  • Huisbereide garnaalkroketten
    16
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Kort gebakken Schotse zalm, zwarte look, schorseneren, jus van strandkrabben
    17
  • Tagliolini, parmaham, talegio, verse truffel
    19
  • Octopus, aardappel, gerookte paprika, lookolie
    18
  • Verse pasta, salsiccia, salie, girolles
    17
  • Spicy chicken gyoza, tom kha kai
    17

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    34
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    34
  • filet van rogvleugel, jonge spinazie, puree van waterkers, kappers
    28
  • grietfilet, Zeeuwse mosselen, witte kool
    34
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Kalfskotelet "Milanese" pistache, rozemarijn, verse pasta, pizaiola
    29
  • Iberico varkenshaasje, peterseliewortel, witloof, tijm-honing sausje
    28
  • Kalfszwezerik, hoevekip, champignons, jus van gevogelte
    32

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12