Voorgerechten

  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    15
  • Huisbereide garnaalkroketten
    15,5
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Pittige kalfstartaar, artisok, crème van ansjovis, truffel
    16
  • Zeeuwse mosselen, gember, kokos, chili
    15
  • Fregola, langoustines, boemboe,limoen
    18
  • octopus, asperges, groene risotto
    16
  • gebakken ganzenlever, kersen, shitaké
    18

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    32
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    32
  • Zwaardvis, caponata, pesto, salsa van rode ui
    27
  • Zeewolf, venkel, kappers, gekonfijte tomaatjes
    27
  • Filet pure van limousin rund of Ierse rib eye , peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    32
  • Kalfszwezeriken, hoevekip, paddestoelen jus van gevogelteen
    33
  • Liesstuk, tomatenrisotto, courgette, rode ui
    26
  • kalfs zesrib, pizzaiola, pasta look en chili
    28

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Tartelette, ganache, caramel, passievrucht
    10
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12