Voorgerechten

  • Gemarineerde zallm, komkommer, dille, yoghurt
    17
  • Ganzenleverpastei, compote van rode ui en abrikoos, Iberico ham
    24
  • caesar salade, asperges, buratta, kippendij
    17
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    16
  • Huisbereide garnaalkroketten
    16
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • goudbrasem, groenten-coscous, rode paprika
    17
  • Gebakken eendenlever, peertje, Williamini
    23
  • Asperges met gerookte zalm en mousseline
    18
  • Asperges op Vlaamse wijze of mousseline
    16

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    36
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    36
  • wilde zeebaars,geplette aardappel, courgette, limoen, chili
    30
  • grietfilet, asperges, champagne, bieslook
    36
  • zewolf, asperges, brunoise van kreeft, zeekraal
    32
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Kalfszwezerik,peultjes, jonge wortel, salie
    34
  • Lamsfilet asperges, rozemarijn, aardappelgratin
    32
  • mignonette van Zweeds varken, bloemkool, broccolini, tijm, mosterd-honing saus
    30

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12