Voorgerechten

  • zes Zeeuwse oosterschelde creusen
    18
  • Carpaccio van xgogitxu rund, truffelcrème, tartaar van paddestoelen
    17
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    15
  • Huisbereide garnaalkroketten
    16
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Aardappelslaatje, granny smith, gerookte paling, komkommer, zure room
    17
  • Kroketje van Noordzeevis, prei, mosselen in currysaus
    17
  • Lauwe linzensalade, octopus, kruidendressing, youghurt
    17
  • gebakken Sint-Jakobsvruchten, risotto, bloemkool
    17
  • Verse pasta, salsiccia, salie, girolles
    17

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    34
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    34
  • gebakken zalm, kruidenrisotto, groen asperges, limoen
    27
  • grietfilet, knolselder, girolles, witier
    34
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    34
  • Xgogitxu rib-eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    38
  • Aradoa kip, crème van broccoli, butternut, gnocchi, gorgonzola
    27
  • Kalfszwezeriken,wortel, kalfsjus met salie, cépes
    33
  • lamsfilet, duxelle, witloof, Porto
    31

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12