Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch
Onze kaart
Voorgerechten
-
Zalmtartaar, rozemarijn, sinaas, rode biet, zure room €19
-
6 Zeeuwse oosterschelde creusen €19
-
Ganzenleverpastei, rode uien chutney, gekonfijte peer €24
-
carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan €17
-
Huisbereide garnaalkroketten €18
-
Bisque van strandkrabben en garnalen €13
-
Gebakken Sint-Jakobsvruchten, prei, jus van schaaldieren, witte pens €21
-
Verse pasta, bospaddestoelen, wildragout, salie €19
-
Gebakken eendenlever, witloof, sausje met sinaas en gember €23
-
Bordje secreto N°7 €24
Hoofdgerechten
-
Gebakken Noordzee tong met bijgerecht €38
-
Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen €38
-
Schelvishaasje, jus van eekhoorntjesbrood, witte kool €34
-
Zeebaars, kerstomaat, kappers, basilicum €34
-
Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes €35
-
Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes €34
-
Hazenrug-filet, knolselderpuree, peertje op rode wijn, poivradesaus €34
-
Roodpoot patrijs, witloof, appel, veenbessen €32
-
Hertenfilet, witloof, gekonfijte gember, veenbessen €35
-
Fazantenhaan “Fine champagne” of Brabantse wijze (per 2 personen) €38PP
-
Kalfszwezeriken, witloof, kalfsjus met salie, pancetta €36
Desserten
-
Glas dessertwijn €6
-
huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade €9
-
huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes €9
-
amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers €10
-
Crème brullée €9
-
Sabayon, Marsala, amarenakersen €10
-
Seizoenfruit, vanille-ijs €11
-
Assortiment gerijpte kazen €12
Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.