Franse keuken met Oosterse en Zuiderse invloeden, en met een moderne touch

Onze kaart

Voorgerechten

  • Zalmtartaar, rozemarijn, sinaas, rode biet, zure room
    19
  • 6 Zeeuwse oosterschelde creusen
    19
  • Ganzenleverpastei, rode uien chutney, gekonfijte peer
    24
  • carpaccio van Limousin rund, rucola, oude Parmesan
    17
  • Huisbereide garnaalkroketten
    18
  • Bisque van strandkrabben en garnalen
    13
  • Gebakken Sint-Jakobsvruchten, prei, jus van schaaldieren, witte pens
    21
  • Verse pasta, bospaddestoelen, wildragout, salie
    19
  • Gebakken eendenlever, witloof, sausje met sinaas en gember
    23
  • Bordje secreto N°7
    24

Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzee tong met bijgerecht
    38
  • Noordzee tongfilets, mousseline en grijze garnalen
    38
  • Schelvishaasje, jus van eekhoorntjesbrood, witte kool
    34
  • Zeebaars, kerstomaat, kappers, basilicum
    34
  • Filet pure van limousin rund, peperroom of béarnaise , bijgerecht en frietjes
    35
  • Ierse rib eye met peperroom of béarnaise, bijgerecht en frietjes
    34
  • Hazenrug-filet, knolselderpuree, peertje op rode wijn, poivradesaus
    34
  • Roodpoot patrijs, witloof, appel, veenbessen
    32
  • Hertenfilet, witloof, gekonfijte gember, veenbessen
    35
  • Fazantenhaan “Fine champagne” of Brabantse wijze (per 2 personen)
    38PP
  • Kalfszwezeriken, witloof, kalfsjus met salie, pancetta
    36

Desserten

  • Glas dessertwijn
    6
  • huisgedraaid vanille-ijs met warme chocolade
    9
  • huisgedraaid vanille-ijs, caramel, Bresilienne nootjes
    9
  • amandelijs, meringue, framboos , amandelschilfers
    10
  • Crème brullée
    9
  • Sabayon, Marsala, amarenakersen
    10
  • Seizoenfruit, vanille-ijs
    11
  • Assortiment gerijpte kazen
    12

Wij houden graag rekening met allergenen indien u dit meedeelt bij uw bestelling zodat wij het nodige kunnen doen.
Gelieve uw keuze per tafel te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang, bedankt voor uw begrip.